Binnenzonwering voor de projectmarkt

Zonwering draagt bij aan een comfortabel en duurzaam leef- en werkklimaat. Het bevordert gezondheid en productiviteit door daglicht en warmte optimaal te reguleren.

Ontdekken

De juiste omstandigheden
voor iedere werkplek

We staan er eigenlijk nauwelijks bij stil, maar licht heeft heel veel invloed op ons bioritme. Werkplekken met onvoldoende of slecht licht kunnen zorgen voor vermoeidheid, pijnlijke ogen en andere gezondheidsklachten. De Arbowet verplicht iedere werkgever om een werkplek te realiseren die geen gevaar voor de gezondheid en veiligheid van de medewerkers met zich meebrengt. Synko werkt samen met u aan de beste raambekledingsoplossing om uw medewerkers zoveel mogelijk natuurlijk daglicht te bieden. En tegelijkertijd voorkomen we teveel schittering op het beeldscherm

Een gezond
binnenklimaat

De juiste binnenzonwering is essentieel voor het behalen van optimale lichtcondities, waarmee een gezond binnenklimaat kan worden gecreëerd. Bovendien is het belangrijk dat de producten niet van schadelijk materiaal zijn gemaakt. Bij Synko werken we alleen met materialen die voldoen aan de laatste voorschriften en normeringen. Ons textiel is gecertificeerd volgens de Ökotex-norm en wordt geproduceerd volgens de REACH-voorschriften. Ook bij de wettelijke BENG-norm kunt u extra punten scoren. Natuurlijk kunnen wij vlamvertragende producten leveren om risico’s te vermijden.

Hoe wij werken

Toepassingen

De producten van Synko zijn onder andere toegepast in de volgende sectoren:

Recreatie
Recreatie
Gezondheidszorg
Gezondheidszorg
Wonen en werken
Wonen en werken
Overheden
Overheden
Commerciele sector
Commerciele sector

Contact

Meer informatie over hoe Synko een comfortabel en duurzaam binnenklimaat kan creëren voor jouw project?

Contact

Certificeringen

De combinatie van kennis over wet- en regelgeving, stoffen en systemen maakt dat Synko voor ieder vraagstuk de juiste en duurzame oplossing kan bieden.